Nóż do filetowania Victorinox wąskie ostrze, 20 cm, czarny (5.3763.20)
niezawodny nóż, który sprawdzi się w każdej kuchni
117,80 zł
dostępność:
niedostępny
dostawa:
od 10 zł, darmowa od 199 zł, za GRANICĘ (do krajów UE) za 55 zł (stały koszt)
producent:
rodzina produktów :
5.3763.20
długość ostrza :
200 mm
długość całkowita :
290 mm
waga produktu :
127 g
materiał rękojeści :
fibrox
przeznaczenie :
kuchenny
rodzaj ostrza :
plain
typ noża :
z głownią stałą
Lekki i poręczny nóż z giętkim ostrzem do filetowania, będący praktycznym narzędziem dla osób ceniących wygodne przyrządzanie posiłków. Giętkie ostrze bez trudu prześlizgnie się między ościami każdej ryby.
Nawet przy intensywnym i długoletnim użytkowaniu narzędzia kuchenne Victorinox pozostają nadal bardzo ostre. Zapewnia to nierdzewna stal, którą firma Victorinox stosuje w znanych na całym świecie scyzorykach armii szwajcarskiej.
Gładkie ostrze z ostro zakończonym czubkiem pozwoli bez problemów wyfiletować rybę i nie tylko.
Rękojeść z tworzywa o nazwie Fibrox. Jest ono delikatnie ziarniste, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste. Rękojeść jest dobrze wyprofilowana, odporna na ścieranie oraz działanie wysokich temperatur
Nawet przy intensywnym i długoletnim użytkowaniu narzędzia kuchenne Victorinox pozostają nadal bardzo ostre. Zapewnia to nierdzewna stal, którą firma Victorinox stosuje w znanych na całym świecie scyzorykach armii szwajcarskiej.
Gładkie ostrze z ostro zakończonym czubkiem pozwoli bez problemów wyfiletować rybę i nie tylko.
Rękojeść z tworzywa o nazwie Fibrox. Jest ono delikatnie ziarniste, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste. Rękojeść jest dobrze wyprofilowana, odporna na ścieranie oraz działanie wysokich temperatur