Nóż Master Cutlery TAC-FORCE Karambit Tom Aderson (TF-534BK)
taktyczna wersja azjatyckiego noża Karambit.
49,99 zł

dostępność:
niedostępny
dostawa:
od 10 zł, darmowa od 199 zł, za GRANICĘ (do krajów UE) za 55 zł (stały koszt)
producent:
rodzina produktów :
TF-534BK
długość ostrza :
70 mm
długość całkowita :
190 mm
waga produktu :
125 g
materiał rękojeści :
aluminium
przeznaczenie :
taktyczne
rodzaj blokady ostrza :
liner-lock
rodzaj ostrza :
gładkie
gatunek stali ostrza :
440
typ noża :
składany
typ głowni :
warncliff
grubość głowni :
2,5 mm
Nóż Master Cutlery TAC-FORCE Karambit Tom Aderson (TF-534BK) to produkt wykonany przez niezwykle solidna firmę Master Cutlery, dla najbardziej wymagających użytkowników. Jest doskonałej jakości sprzęt, który sprawdzi się idealnie w każdych warunkach.
Nóż można otworzyć zarówno prawą, jak i lewą ręką przy użyciu dwustronnego kołka pod kciuk lub flippera, który w pozycji otwartej służy również jako ochrona przed ześlizgnięciem się dłoni na ostrze. Niezależnie od wybranego sposobu otwarcie głowni jest wspomagane systemem sprężynowym.
Rękojeść stanowią dwie stalowe płytki, do których śrubami przykręcono aluminiowe okładziny. Ażurowa konstrukcja rękojeści jest za razem lekka i wytrzymała. Przed przypadkowym złożeniem chroni sprawdzona blokada liner lock.
Codzienne wygodne noszenie zapewnia stalowy klips, umożliwiający przymocowanie noża do paska lub do krawędzi kieszeni.
Nóż można otworzyć zarówno prawą, jak i lewą ręką przy użyciu dwustronnego kołka pod kciuk lub flippera, który w pozycji otwartej służy również jako ochrona przed ześlizgnięciem się dłoni na ostrze. Niezależnie od wybranego sposobu otwarcie głowni jest wspomagane systemem sprężynowym.
Rękojeść stanowią dwie stalowe płytki, do których śrubami przykręcono aluminiowe okładziny. Ażurowa konstrukcja rękojeści jest za razem lekka i wytrzymała. Przed przypadkowym złożeniem chroni sprawdzona blokada liner lock.
Codzienne wygodne noszenie zapewnia stalowy klips, umożliwiający przymocowanie noża do paska lub do krawędzi kieszeni.